Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,

Σας ενημερώνουμε ότι εξεδόθη απόφαση  του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, η οποία απέρριψε την προσφυγή μας για το 36μηνο. Το Δικαστήριο αυτό δίκασε σε πρώτο βαθμό.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ 7ο ΓΚΡΟΥΠ. ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΤΑΝ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΚΡΟΥΠ  ΤΟΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΜΑΙL TOYΣ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ EMAIL – ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK.

Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή είναι παντελώς ελλιπής ως προς τις κρίσεις της και εν τέλει εσφαλμένη. Επιμένουμε ευσχήμως ότι τίθεται ζήτημα παραβίασης του κοινοτικού δικαίου. Από την απόφαση προκύπτει ότι οι δικαστές αμφιταλαντεύθηκαν, καθώς έφτασαν να συνυπολογίσουν για την κρίση τους μέχρι και το γεγονός ότι λαμβάνει χώρα τώρα διαγωνισμός εκπαιδευτικών.

Εξαιτίας του περιεχομένου της απόφασης υπάρχει η δυνατότητα άσκησης έφεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας [και θεωρητικά εφόσον δεν κερδηθεί η απόφαση μετά μπορούμε να προσφύγουμε και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο]. Πρέπει όμως να εξαντληθούν τα ένδικα μέσα στην Ελλάδα πρώτα.

Από πλευράς εγγράφων και στοιχείων δεν απαιτείται τίποτα άλλο από εσάς. Επίσης δεν απαιτείται η εκ νέου αποστολή συμβολαιογραφικού πληρεξούσιου.

Όποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να καταβάλλει απλώς ένα ποσό συμμετοχής το οποίο καλύπτει ουσιαστικά έξοδα και χρόνο απασχόλησης και ορίζεται στο  ποσό των 50 ευρώ, ώστε να μην αποτραπεί κάποιος να συμμετέχει λόγω κόστους.

Προσωπικά ως δικηγόρος και οι συνεργάτες μου θεωρούμε ότι επιβάλλεται να εξαντλήσετε κάθε περιθώριο αποκατάστασης της αδικίας που έχετε υποστεί και να μην αφήσετε την υπόθεση στη «μέση». Ωστόσο η τελική επιλογή είναι προφανώς δική σας,  ενός εκάστου και μιας εκάστης, αν δεν κάνετε έφεση τότε κλείνει το θέμα για εσάς εδώ.

Ευχαριστώντας σας για την τιμητική μέχρι σήμερα συνεργασία μας παρακαλώ όποιον επιθυμεί να συνεχίσει την προσπάθεια και στο ΣτΕ να καταβάλλει στον εξής ΙΒΑΝ μέχρι τις 15.03.2019 το ποσό συμμετοχής του:

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,
ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
5029 022 647 527 - IBAN: GR45 0172 0290 0050 2902 2647 527
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΟΛΛΥΡΗΣ
ΠΟΣΟ: 50 ε
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ: ΕΦΕΣΗ 36μηνο - ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣτΕ – ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ.

Με εκτίμηση,

Η Λ Ι Α Σ  Δ.  Κ Ο Λ Λ Υ Ρ Η Σ
Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ Ο Σ  παρ’ Αρείω Πάγω και ΣτΕ
Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου Παν/ου  Χαϊδελβέργης
LL.M. Heidelberg Συνταγματικού Δικαίου
MΔΕ Νομικής Αθηνών Διοικητικού Δικαίου
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 32   –   ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: +302103608504, +302103643637  – Fax: +302103608509
Email: [email protected]  – ΑΜ Δ.Σ.Α.: 25296
Web: www.koliris.gr